Romantični oddih za dva z raznovrstnimi storitvami v termah

Včasih dobro dene že, če vsaj za kratek čas odidete kam od doma. To je zgolj na krajši sprehod v naravo ali na obisk k prijatelju. Kljub temu pa je še bolje, da si prosto vzamete vsaj nekaj dni. Še posebej, če to načrtujete z ljubljeno osebo, s katero v prostem času vedno neznansko uživate.

Toda, kam oditi na romantični oddih za dva? Možnosti je v resnici precej več, kot si morda mislite. Ko boste enkrat pričeli brskati za njimi, boste ugotovili, da so na primer v termah na voljo paketi za dva, ki so kot nalašč ustvarjeni za vaju.

Kaj vključuje paket za dva v termah?

Paketi za dva v termah navdušujejo tako sveže zaljubljence kot starejše pare. Vključuje številne storitve, ki vam bodo pomagale do boljšega počutja, na dolgi rok pa tudi do boljšega zdravja.

Na voljo so različni paketi za dva. Ponudnik v termah je za vas pripravil različne pakete bivanja in storitev v dvoje.

Na spletu pa lahko celo preverite, kateri od paketov je v tem hipu najbolj popularen pa tudi zakaj.

Navdihujoče vodne sprostitve

Paketi za dva razkrivajo, da se v najbolj priljubljenih termah nahaja kupola, pod njo pa bazeni. Ti bodo ena od prvih nepozabnih stvari, ki si jih boste zagotovo zapomnili. Termalni center namreč ponuja raznovrstne in izjemno navdihujoče vodne sprostitve. Za popoldanske in večerne čarobne trenutke lahko poskrbijo sončni žarki.

romantični oddih za dva v termah
V najbolj priljubljenih termah se nahaja kupola, pod njo pa bazeni, ki si jih boste zagotovo zapomnili, če boste s partnerjem rezervirali paket za dva in odšli na razvajanje. Vir: Thermana Laško

Razvajate se lahko v notranjih ali pa zunanjih bazenih. Pod stekleno kupolo lahko najdete celo bazen z valovi, prav tako je na voljo rekreacijsko masažni bazen, v katerem lahko najdete različne talne izvire ter slapove. Za piko na i poskrbijo hitra reka, tobogan, kneippov kotiček in trije whirpooli.

Savna za vrhunsko sproščanje

Paketi za dva v termah omogočajo tudi obisk savne. Savna center se razprostira na veliki površini. Na voljo so finske savne v obliki posebne hiše, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona.

Ob savnah boste lahko našli še manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo ter masažnimi šobami.

Thermana Laško vabi na wellness

Ste že kdaj obiskali terme? Če ste, verjetno veste, da ste se še nekaj časa po tem, ko ste prišli domov, počutili neverjetno sproščeno s polno energije. To vam je med drugim zagotovo omogočila tudi termalna voda, ki ugodno vpliva tako na telo kot duha.

romantični oddih za dva v bazenih s termalno vodo
Terme Laško so kot ustvarjene za romantični oddih za dva.

Vsekakor pa Thermana Laško za svoje goste ne ponuja zgolj različne bazene z zdravilno vodo, temveč še marsikaj drugega. Na voljo je tudi wellness. Tega ne obiskujejo zgolj odrasli, saj je na voljo tudi otroški wellness.

Za popolno sprostitev telesa in duha

Thermana Laško se pohvali tudi z wellnessom, ki je torej namenjen tako odraslim kot otrokom. A ne glede na starost vam wellness omogoči popolno sprostitev telesa pa tudi duha.

Wellness v Laškem je stilno dovršen. Predstavlja kraj, kjer lahko umirite svojega nemirnega duha in se napolnite z novo, povsem svežo energijo.

Bogat nabor edinstvenih wellness storitev

Thermana Laško skozi vse leto ponuja zelo bogat in edinstveni nabor wellness tretmajev. Na voljo so raznovrstne masaže, nega telesa in obraza. Za piko na i odlično poskrbijo wellness rituali. Te so posebej za vas ustvarili wellness terapevti.

Ko so strokovnjaki kreirali unikatne storitve wellness, so ideje med drugim črpali tudi iz svojega lokalnega okolja.

Pivovski wellness

Ste vedeli, da vam Thermana Laško ponuja tudi tako imenovani pivovski wellness. Sliši se izjemno mikavno, kajne? Prva asociacija na to pa je bila zagotovo pivo, kajne?

Wellness Thermana Laško pivovski wellness
Wellness Thermana Laško ponuja tudi edinstvene izkušnje s ponudbo pivovskega wellnessa.

Strokovnjaki menijo, da uživanje piva v zmernih količinah, lahko zelo ugodno vpliva na telo. Pivo namreč vsebuje vitamine skupine B, prav tako kalij, magnezij, železo pa tudi cink. Na naše telo naj bi pivo imelo diuretičen učinek. Prav tako naj bi preprečevalo nastajanje ledvičnih kamnov. Sam hmelj v pivu pa naj bi pomirjal in sproščal. Precej veliko razlogov je torej, da si privoščite pivovsko sproščanje v Laškem.

Rezervacija termina v termah Laško

Glede na omenjeno, vas je kar nekaj takšnih, ki že razmišljate o tem, da bo Thermana Laško vaš naslednji počitniški podvig. Četudi vas wellness ne prepriča najbolj, pa se v omenjenih toplicah lahko udeležite še drugih številnih storitev oziroma aktivnosti.

Wellness Thermana Laško in navdihujoče vodne sprostitve

Že zgolj termalna voda v bazenih bo hitro pomirila vašega nemirnega duha in poskrbela za odlično počutje.

Iz iste kategorije: