Bazeni in wellness v najbolj priljubljenih toplicah

Se želite na hitro sprostiti, učinkovito razvajati? Potem so terme lahko odlično mesto. Pri nas je na voljo veliko toplic, zato pred izbiro temeljito preverite ponudbo. Slednje lahko storite kar preko spleta, kjer si podrobneje pogledate posamezne pakete, ki vam jih ponujajo ponudniki term.

Bazeni in wellnes še zdaleč niso edina zadeva, ki vam jih ponujajo najbolj priljubljene toplice pri nas. V njih se lahko sproščate še na številne druge načine, ne nazadnje tudi z okušanjem odlične hrane.

Sprejem gostov v toplicah

V termah vas bo sprejelo prijazno osebje, ki vam bo ob prihodu ponudilo tudi kozarec termalne vode. Ta ne napolnjuje zgolj bazenov v toplicah, temveč je primerna tudi za pitje. Ne glede na to, ali boste tovrstno vodo pili ali se v njej namakali, v vsakem primeru boste zelo hitro začutili njene pozitivne učinke.

Bazeni in wellness za otroke
Bazeni in wellness niso namenjeni zgolj za terapijo, v njih lahko uživajo tudi otroci, saj je poleg otrokom prilagojenih bazenov na voljo tudi wellness za malčke.

Bazeni in wellness v toplicah pa niso namenjeni zgolj odraslim in starejšim ljudem, ki morda v termah okrevajo po kakšni bolezni ali poškodbi, temveč tudi najmlajšim. V toplicah se malčki lahko naučijo celo plavati. Za piko na i pa jih čaka še otroški wellness. Tudi otroci si zaslužijo razvajanje in sproščanje na najrazličnejše načine. Wellness za otroke je primeren tako za deklice kot fante.

Sprehod po prečudoviti okolici term

Potem ko vas bodo v toplicah navdušili številni bazeni in wellness, pa boste lahko občudovali tudi okolico. Nedaleč od term se nahaja središče mesta, kjer se toplice nahajajo. Tudi v samem mestu vas čaka veliko presenečenj.

Thermana Laško in okolica
Ko boste obiskali Thermano Laško, boste lahko poleg številonih aktivnosti, ki jih nudi, uživali tudi v odkrivanju neokrnjene narave. Vir: Thermana Laško

V mesto se lahko odpravite kar peš ali pa s kolesi. Ne glede na to, se boste na poti zaradi številnih atrakcij zagotovo večkrat ustavili.

V terme nekoliko drugače

Večina med vami se bo verjetno v izbrane toplice odpravila z avtom. Nekateri pa na počitnice najraje odhajate kar z avtodomom. Ne skrbite. V priljubljenih termah je odlično poskrbljeno tudi za to. Na voljo je poseben parkirni prostor za avtodome in na njem je čisto vse, kar potrebujete za prijetno in udobno bivanje.

Za vse dodatne informacije pa vam je ponudnik paketov v toplicah na voljo tudi preko spletne pošte ali pa telefonskega pogovora.

Najboljši spa resort v Sloveniji

Če si torej želite na hitro učinkovito spočiti in nabrati novih energij za delo, potem najdite najboljši spa resort v Sloveniji. Verjetno se ne nahaja predaleč od vas. Poznate terme Laško? Če ne, jih za začetek na daleč spoznajte kar preko spleta.

Thermana Laško pa je zagotovo dobro poznana vsem, ki zelo dobro poznate seznam najbolj priljubljenih toplic pri nas. In zakaj naj bi bile tovrstne toplice tako drugačne v primerjavi z ostalimi?

Bazeni, wellness in še kaj

Ob besedi toplice navadno najprej pomislimo na bazene s termalno oziroma zdravilno vodo. Kaj kmalu zatem pomislimo na kopico odraslih in starejših ljudi, ki se v toplicah zdravijo in okrevajo po poškodbi ali bolezni.

Bazeni in wellness za sprostitev in okrevanje starejših
Bazeni in wellness za sprostitev in okrevanje starejših, ki rabijo rehabilitacijo ali olajšanje bolečin. Vir: Thermana Laško

Sodobno zasnovane terme pa že dolgo niso zgolj samo to. Terme v Laškem so denimo znane tudi po tem, da v njih kar mrgoli otrok, mladostnikov, njihovih staršev, starih staršev. Thermana Laško je torej primerna za vse generacije.

Kam na dopust?

Zlasti v poletnem času si praviloma vzamemo nekaj več časa za počitnikovanje. Navadno je to vsaj štirinajst dni. Zakaj bi na primer v tem času odhajali nekam v tujino, ko pa imamo pri nas za dopustovanje odlične možnosti.

Ni nujno, da odidete na obalo. Lahko se torej sami, v dvoje ali pa z družino odpeljete v terme in kar tam najdete najboljši spa resort v Sloveniji. V njem je dovolj prostora in možnosti za čisto vse generacije.

Četudi vas bazeni ravno najbolj ne navdušujejo, vam terme Laško ponuja toliko druge izbire, da se boste na dopustu izvrstno počutili, z njega pa odšli spočiti in polni novega zagona.

Thermana Laško se predstavi

Terme Laško se nahajajo na seznamu najbolj priljubljenih toplic pri nas. In če jih še niste spoznali od blizu, jih najprej spoznajte preko spleta.

Oglejte si video predstavitev Thermane Laško in rezervirajte termin!

Thermana Laško je torej odlična izbira za samske, pare, za družine. Na spletni strani ponudnika so na voljo za ogled različni paketi. Če se boste na primer v laške toplice odpravili v dvoje, lahko izberete romantični paket za dva. A še preden ga boste potrdili, preverite, kaj vse vam ponuja in zagotovo boste nad ponudbo več kot pa samo navdušeni.

Iz iste kategorije: